Nincs engedélyezve a javascript.
A Tesco és az Alex Suli rajzpályázata 5–14 éves gyerekeknek

A Tesco és az Alex Suli rajzpályázata 5–14 éves gyerekeknek

Alex valószínűleg a világ legkíváncsibb szurikátája.

Egy átlagos szurikátát leginkább a falatozni való finomságok és a kellemesen hűs búvóhelyek érdekelnek, ő azonban úgy döntött, felfedezi a világot, és begyűjt minden információt az élőlényekről, a kifejezésekről, a tantárgyakról és más érdekes témákról. És hogy ne csak ő okosodjon, képes lexikonokba és érdekes munkafüzetekbe gyűjt mindent, amit megtud! Az Alex Suli kiadványai segítségével szurikáta és érdeklődő gyermek együtt tanulhat a világról. Azonban a világ legkíváncsibb szurikátájának is szüksége van egy kis pihenésre a szünidő alatt…

Rajzold le Alex, a kíváncsi szurikáta nyári vakációját, és nyerj értékes gyerekkönyvcsomagot!

Az Alexandra Kiadó rajzpályázatot hirdet gyermekeknek!

A rajzpályázat témája: „Alex, a szurikáta nyári vakációja”
Rajzold le, szerinted mivel tölti a nyári szünidőt Alex, a kíváncsi szurikáta! A barátaival játszik, messzi tájakra utazik, esetleg a következő tanévre gyakorol? Most csak a képzeleted szab határokat! És persze Alexet se felejtsd le az alkotásodról!

Milyen korosztálynak szól a pályázat?
5–14 éves gyermekek rajzait várjuk. A pályázatokat amennyiben szükségesnek érezzük, korosztályonként külön értékeljük.

Milyen technikával készített pályázatokat várunk?
Rajzpályázatunkra bármely technikával készített rajzokat fogadunk, készüljön az ceruzával, legyen az festett anyag, ragasztott kép, montázs, vegyes technika stb.

Elismerés, díjazás:
Minden nevező egy digitális formában letölthető és nyomtatható formátumú Emléklapot kap, továbbá az Alexandra Kiadó szakmai zsűrije által kiválasztásra kerülnek a legjobb rajzok (korosztályonként 1., 2., 3. helyezett).

Az eredményhirdetésre 2022. október 31-én (hétfőn), az Alex Suli hivatalos Facebook-oldalán kerül sor. A legjobb pályázókat a pályázat leadásakor megadott elérhetőségeiken értesítjük, és értékes gyermekkönyvcsomaggal jutalmazzuk az Alexandra Kiadócsoport kínálatából.

  • 1. helyezett: 80 000 Ft értékű gyermekkönyvcsomag
  • 2. helyezett: 50 000 Ft értékű gyermekkönyvcsomag
  • 3. helyezett: 30 000 Ft értékű gyermekkönyvcsomag

  • A korosztályonként kihirdetett 1., 2., 3. helyezetteken felül korosztályonként további 20 rajzot közönségszavazásra bocsátunk az Alex Suli Facebook-oldalán 2022. november 1-én. A közönségszavazás eredményhirdetésére 2022. november 30-án (szerdán) kerül sor. A korosztályonként legtöbb kedvelést begyűjtő alkotásokat Alex Suli-könyvcsomaggal jutalmazzuk.

    Pályázatrészvételi feltételek, leadási határidő és forma:
    A rajzpályázaton az vehet részt, aki 2022. július 20. és szeptember 30. között Alex Suli terméket vásárolt bármely magyarországi Tesco áruházban, és az ezt igazoló blokk másolatát csatolja a pályamunkájához. A pályamunkákat elektronikus úton, szkennelve a kiado@alexandra.hu e-mail-címre vagy postai úton az „Alexandra Könyvesház Kft. marketing, 7630 Pécs, Üszögi-kiserdő u. 1.” címre várjuk. Tárgy: „Tesco Alex Suli rajzpályázat”

    Mindkét esetben a következők feltüntetése szükséges:
  • A pályamunkát elkészítő gyermek neve
  • A gyermek életkora
  • A pályamunka címe
  • Szülő/gondviselő/pedagógus (18. életévét betöltött személy) neve
  • Szülő/gondviselő/pedagógus e-mail-címe
  • Szülő/gondviselő/pedagógus telefonszáma

  • A rajzpályázatok beküldési határideje 2022. szeptember 30. (A jelentkezési határidő után beküldött/postára adott pályamunkákat, valamint azokat a jelentkezéseket, amelyekhez nem csatoltak vásárlást igazoló blokkmásolatot, nem tudjuk figyelembe venni.)

    Egy gyermek maximum 3 pályamunkával jelentkezhet az Alexandra Kiadó Alex Suli rajzpályázatára.

    FIGYELEM! A postai úton beküldött rajzokat nem áll módunkban visszajuttatni a feladónak. Külföldön élő magyar gyermek is jelentkezhet a pályázatra, azonban díjazás esetén a könyvcsomagot csak magyarországi címre áll módunkban kiküldeni.

    Szerzői és felhasználói jogok:

    A pályázat benyújtója megőrzi a pályamunkák tekintetében a személyhez fűződő szerzői jogait.

    A pályázat benyújtója a benyújtással korlátozástól mentes felhasználási jogot biztosít az Alexandra Könyvesház Kft. (Székhely: 2040 Budaörs, Ébner György köz 4., Adószám: 22636773-2-13) részére, akik a pályázat és a későbbi pályázatok népszerűsítésével kapcsolatban jogosultak a pályaművek felhasználására. Az Alexandra Könyvesház Kft. a felhasználás során köteles a pályázó nevének feltüntetésére.

    A pályázat benyújtója a benyújtással hozzájárulását adja ahhoz, hogy az Alexandra Könyvesház Kft. a pályaműről készült reprodukciót elektronikus formában sokszorosítsa, valamint nyilvánosságra hozza, illetőleg megjelentesse, és ennek érdekében az Alexandra Könyvesház Kft. és. számára nem kizárólagos, de korlátlan időre szóló és ingyenes felhasználási jogot engedélyez azzal a feltétellel, hogy az Alexandra Könyvesház Kft. a pályázó nevét minden megjelenés esetén köteles feltüntetni.

    2022. július 22.