Nincs engedélyezve a javascript.
Rengeteg új munkafüzettel bővült az Alex Suli!

Rengeteg új munkafüzettel bővült az Alex Suli!

Gyakran okoz fejtörést a szülőknek, hogyan kössék le csemetéik figyelmét, ha otthoni gyakorlásról és tanulásról van szó. Ezen igyekszik segíteni az Alexandra Kiadó iskolai és tanulást segítő gyermekkönyvsorozata, az Alex Suli. A könyvekben egy szőrös kis idegenvezető, Alex, a szurikáta kíséri végig a gyerekeket az általános iskola tantárgyain, témakörein.

Legyen szó matematikáról, írni és olvasni tanulásról vagy az állatok világának megismeréséről, az aranyos állatka vicces fejtörőkkel, érdekes tényekkel és gyönyörű rajzokkal tartja fenn az érdeklődést. Ráadásul nemcsak otthon, de az iskolában is nagy hasznát vehetik a tanulók! Remekül kiegészítik a tanórák anyagait, illeszkednek a gyerekek érdeklődési köréhez, és igazán élvezetessé teszik a közös tanulást.

Bár még csak a tavaszi szünet van a láthatáron, érdemes már előre felkészülni a következő tanévre. Az iskolakezdésre ugyanis a már kapható képes lexikon, munkafüzetek és rejtvénykönyvek mellett kilenc (!) új kötettel bővül az Alex Suli. Minden általános iskolás megtalálhatja majd köztük a neki érdekesnek vagy hasznosnak bizonyuló könyvet.

Az új kiadványok között lesznek különböző korosztályoknak szóló rejtvénykönyvek, matematikai munkafüzetek, népmesékhez és állatmesékhez kapcsolódó szövegértés feladatgyűjtemények. Ezenkívül nemcsak az iskolásoknak, de óvodásoknak is készül egy, az iskolára felkészítő feladatkönyv. A szórakoztató, de oktató könyvek nagy segítséget tudnak nyújtani a gyerekeknek az iskolai készségeik fejlesztésében és a szülők számára is hasznos, hiszen megkönnyíti az otthoni tanulást, csökkentve az azzal járó nehézségeket.

Az Alex Suli munkafüzetek teljes listáját megtekintheted ide kattintva.

2022. április 7.